Klubbträning Lövhagen

Årets sista torsdagsträning! Det börjar bli mörkt på kvällarna, så vi kör redan från 17:30 för de som vill komma ut medan det är någorlunda ljust. Den här gången använder vi kontroller från Vanstaskolans orienteringsdag på Lövhagen, så inga supersvåra kontroller den här veckan. Det kommer att finnas en kort lätt bana för de yngsta […]

Årsmöte

Årsmöte kl 19:00 , Aktersalongen, Aktervägen 31.

Nybörjarkurs ungdom och klubbträning, Lövhagen

Se info om nybörjarkurs här: https://nynok.se/nyborjarkurs-2023/ Klubbträning med banor för både nybörjare och erfarna. Samling, start och mål vid stora parkering Lövhagen kl 18. Både gamla och nya orienterare välkomna!

Klubbträning, Kvarnängen

Veckans träning utgår från Kvarnängen. Veckans långa bana på ca 5 km kommer att gå på delvis nya områden mot Natvik och Nicksta. Ingen nybörjarkurs/ungdomsträning denna vecka pga påsklov. Däremot finns en lätt bana på 2 km som man kan springa tillsammans med en förälder.  

Nybörjarkurs ungdom och klubbträning, Lövhagen

Samling, start och mål vid Lövhagens parkering. Det kommer att finnas banor för alla åldrar och nivåer. Nya och gamla orienterare välkomna! Se info om nybörjarkurs här: https://nynok.se/nyborjarkurs-2023/  

Nybörjarkurs ungdom och klubbträning, Hacktorp

Samling, start och mål vid gångbron över Nynäsvägen vid Hacktorp. Den här veckan blir det medeldistanskaraktär på banorna, med många kontroller och intensiv orientering. Det finns banor för både avancerade och ovana orienterare. Kommer man med bil bör man kunna parkera t ex på Rosenvägen, eller på annan lämplig plats i närheten.

Ungdomsserien

Ungdomstävling i Huddinge. Alla upp till 16 år kan delta. Mer info i Eventor

Nybörjarkurs ungdom och klubbträning, Ösmo IP

Samling Ösmo IP kl 18:00. Alla banor kommer att gå vid elljusspåret i Ösmo. Det kommer att finnas ett antal olika slingor med start och mål vid Ösmo IP att springa. Om man vill springa lite längre så springer man flera slingor.